Klus- en Onderhoudsbedrijf te Hazerswoude

Onze garanties

Klus- en Onderhoudsbedrijf M2 te Hazerswoude is een dynamisch klusbedrijf dat volledig staat achter het kluswerk dat wij uitvoeren. Om deze overtuiging in onze kwaliteit te bewijzen doen wij u graag enkele garanties.

De garanties van ons klusbedrijf zijn absoluut en onwrikbaar. Zo weet u wat u mag en kan verwachten en zo weten wij wat ons te doen staat. 

Keuken geplaatst door M2 Bouwbedrijf te Hazerswoude

Perfecte afwerking


Alles wat wij doen met betrekking tot ons kluswerk heeft een perfecte afwerking. Geen foutjes of slordigheden, maar een foutloos en gaaf eindresultaat. Onder de afwerking verstaan wij als klusbedrijf ook het netjes opleveren van de werklocatie. Vaak zie je dat het kluswerk voor nogal wat rommel kan zorgen. Niets van dat alles bij Klus- en Onderhoudsbedrijf M2!

Duidelijke prijsafspraken


Om vervelende misverstanden achteraf uit de weg te gaan maken wij voor al ons kluswerk duidelijke prijsafspraken. Helder en eerlijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zowel financieel als klustechnisch. U heeft daarbij altijd te maken met een aanspreekpunt die alles voor u regelt en bijhoudt. Zo weet u tot wie u zich moet richten met vragen en suggesties.

Professioneel personeel


Geen klusbedrijf kan functioneren zonder professioneel team. Dat geldt ook voor ons klusbedrijf uit Hazerswoude. Deze professionaliteit ziet u niet uitsluitend terug in het werk wat wij doen, maar ook in de persoonlijke aandacht en de betrokkenheid met uw project. Ons team is op tijd en pas tevreden als u dat bent. Klinkt logisch, maar dat is het niet altijd.