Klus- en Onderhoudsbedrijf te Hazerswoude

Wij maken ook meubels

Unit 13 Meubeldesign

Misschien bent u al tijden op zoek naar een kast, buitenkeuken, speelgoed- en of kinderkast, tafel, bed of een ander stuk meubilair. U zoekt niet alleen een meubel of een keuken met een bepaalde uitstraling het moet ook nog eens aan bepaalde afmetingen voldoen om precies tegen die ene muur of in die ene ruimte te passen.
Op zo’n moment is het handig om een meubel op maat te laten maken. U kunt al uw wensen wat betreft maten, materiaal en ontwerp bij ons neerleggen. Wij bespreken dan met u op welke wijze uw ideeën binnen het beschikbare budget gerealiseerd kunnen worden.Wij zorgen er altijd voor dat de offerte samen met één of meerdere schetsen binnen 10 werkdagen naar u wordt toegestuurd.

Totaalservice

Wanneer u een losstaande meubel laat maken, dan wordt het meubel in de werkplaats gerealiseerd en bij u thuis geïnstalleerd. Voor het laten maken van een geïntegreerde meubel of interieur, worden de materialen in de werkplaats op maat gemaakt en volgt de exacte afwerking ter plaatse.

Materiaal en Stijl

Welke houtsoort u ook wenst, wij maken er een meubel van. Of het nu hoogglans gespoten MDF, massief eiken of notenhout is, alles is mogelijk. Onze huisstijl bestaat uit robuust vormgegeven meubelen met een massieve look maar ook andere stijlen zijn uiteraard mogelijk.

Winkelinterieur

Ook voor winkelinterieurs bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een balie, kledingkasten, display units of paskamers: wij maken het allemaal.

Kinderkamers

Wilt u de kinderkamer een speciaal thema geven, bijvoorbeeld ruimtevaart of jungle thema, ook dan kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan een bed, kledingkast of commode.

Buitenkeukens

Barbecueën deden we allemaal al, maar outdoor cooking is de nieuwste trend. We willen meer: buiten koken! Wij maken verrassend complete buitenkeukens uitgevoerd met kastjes, laden en hard stenen bladen.

Keukens op maat | zowel klassiek als modern

Wilt u een exclusieve keuken die niemand anders heeft? 
Een keuken die opvalt vanwege zijn originaliteit, stijl, comfort en uitstekende kwaliteit?
Houdt u van een strak design met ronde deuren in hoogglans of ziet u liever een klassieke keuken?

 Wij maken gebruik van de meest duurzame en hoogwaardige materialen.